17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Jovanov: Umobolni napadi na predsednikovu ćerku

Ne postoji reč u srpskom jeziku koja bi valjano opisala poslednji umobolni i izopačeni napad na ćerku Aleksandra Vučića.

Dragan Đilas, Boško Obradović i njihovi megafoni prešli su baš sve granice i zahtevam od državnih institucija – od pravosudnih do zdravstvenih, da najzad reaguju i sklone sa ulica i iz svakodnevnog okruženja građana Srbije kako one koji onako nešto mogu da smisle, tako i one druge, koji će to za njihov račun da izgovore.

Pošto ne mogu Aleksandra Vučića da pobede radom, političkim idejama, posvećenošću, marljivošću, znanjem, pokušavaju da ga slome tako što će mu na najodvratniji i najbolesniji način napadati decu i druge članove porodice.

Vučića ni ovaj put nisu slomili, ali su još jednom pokazali da su upravo Đilas, Obradović, Jeremić i njihova grupacija politička kanalizacija koja zagađuje javni prostor u Srbiji svojim beščašćem, lažima, uvredama i umobolnim napadima na decu političkih protivnika. Sreća za Srbiju, pa će uskoro izbori posle kojih će, voljom naroda, svi oni završiti tamo gde im je i mesto.

Related posts

PAVLOV: Pančevo ponovo postaje snažan i moderan industrijski centar

Nikola Toadjer

Vučić sutra sa Klugeom

Nikoleta Dragaš

Kultura se vraća u Pančevo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija