13. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Slaninijada od 20. do 23. februara

„Slaninijada“ u Kačarevu biće održana od 20. do 23. februara. Domaćini se nadaju tradicionalno velikoj posećenosti, jer se očekuje veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva.

„Slaninijada“ u Kačarevu iz godine u godinu okuplja veliki broj posetilaca, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. O dugogodišnjem međunarodnom karakteru manifestacije „svedoči“ i veliki broj domaćih i inostranih izlagača.

Kačarevo je spremno za manifestaciju koja proslavlja svoj 33. rođendan. Počeće u četvrak, 20. februara, u 12 sati, a organizatori najavljuju bogat kulturno-umetnički, ali i zabavni program.

Podršku manifestaciji tradicionalno pružaju Turistička organizacija Pančevo, kao i Mesna zajednica Kačarevo. Manifestacija će trajati do nedelje 23. februara. Organizatori očekuju i ove godine veliki broj posetilaca, koji će, kako kažu, biti u prilici da kupe kvalitetne proizvode.

Related posts

Nemačka fabrika za dizajniranje transportnih kontejnera u Pančevu

Jasmina Petkovic

Rezultati NIS-a u prvom tromesečju

Katarina Popović

Predsednik Pokrajinskog odbora “Dveri” Radoš Pejović prešao u SNS

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija