1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Jovanov: Zelenović ponovo obmanjuje javnost

Srpska napredna stranka održala je danas u Šapcu konferenciju za novinare na kojoj je objašnjeno sve u vezi sa suđenjem gradonačelniku tog grada za malverzacije tokom obavljanja funkcije prvog čoveka Šapca.

 

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov na konferenciji za medije, održanoj u Šapcu, objasnio je sve u vezi sa suđenjem gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću, a u vezi sa odlukom Apelacionog suda u Novom Sadu. Zelenović je, kako je rekao Jovanov, obmanuo građane, pročitavši samo deo odluke suda, po kojoj je taj predmet zastareo. Nebojša Zelenović nije oslobođen i on nema papir da pokaže da je častan i nevin i da je na normalan način obavljao funkciju gradonačelnika – istakao je Jovanov i dodao:

 

Milenko Jovanov istakao je da je aktuelni gradonačelnik Šapca jedan od onih političara koji “čim pređu granicu počinju da blate Srbiju, kao i da više od svega žele da budu na položaju”. Jovanov je ukazao i na to da Zelenović ne vodi računa o potrebama građana, kao ni oni sa kojima sarađuje, kao i da postavlja nerealne planove koji samo štete građanima. On građanima Šapca nije obezbedio najosnovnije, kao što su komunalna i putna infrastruktura. Jedino što je znao, a to je da prazni budžet.

–  Gospodinu Zelenoviću je za izlazak na izbore potreban nekakav dokaz, nekakav papir, kojim će pokušati da ubedi građane Šapca da nije ono što jeste. Da je onu skalameriju koju je napravio za 250.000 evra bez građevinske dozvole, napravio sa građevinskom dozvolom. Da pare koje su nestajale iz budžeta nisu nestajale. I znam da mu nije lako. Sa Draganom Đilasom od avgusta meseca priča kako će izbore da bojkotuje, a danas traži razlog da na izbore izađe.– rekao je Jovanov.

Došlo je vreme da se neke stvari u gradu Šapcu promene, da se podvuče crta i da se konačno reše, rekao je Jovanov. Izbori će biti veoma teški. Uložićemo velika sredstva kako bi svi bili zadovoljni. Moraćemo da radimo vredno i posvećeno da bismo pokazali narodu šta smo i koliko uradili i šta ćemo tek uraditi za naš narod. Taj plan i program koji menja  Srbiju iz temelja mora biti predstavljen svakome. Za razliku od njih pokazali smo da znamo da rešimo probleme građana i da smo sve rečeno sproveli u delo, zaključio je Jovanov.

Related posts

Predsednik Vučić se sutra obraća javnosti

Ivana Bogdanovski

Ministar Vulin odgovorio Milanoviću: Milanović se ubraja u gluplje hrvatske političare i potvrđuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića

Jasmina Petkovic

Razgovori o formiranju nove Vlade – Vučić se sastao sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija