14. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

16 laptopova za Dom zdravlja u Kosovskoj Mitrovici

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spiriž uručio je danas 15 laptopova Domu zdravlja u Kosovskoj Mitrovici, koji će biti korišćeni za elektronski sitem lekarskih recepata.

Direktorka Dr Miljana Nikolić rekla je da je ovo jedna u nizu donacija od Opštine Kosovska Mitrovica i Kancelarije za Kosovo i Metohiju, koja im je veoma značajna.

“Prošle godine marta meseca, papirni recepti zamenjeni su elektronskim , tako da donacija od 16 laptopova nama je preko potrebna, i od izuzetnog značaja, da bi svi lekari bili snabedeveni. Svesni smo da Kancelarija za Kosovo i Metohiju i predsednik imaju uvek sluha, šta god da je potrebno zdravstvenoj jedinici Domu zdravlja Kosovska Mitrovica. U svakoj situaciji su izašli u susret” rekla je Nikolić i zahvalila se u svoje, i ime svih zdravstvenih radnika i pacijenata.

Predsednik Privremenog organa Aleksandar Spirić istakao je da je zdravlje građana prioritet i najveća briga. “Ono što je jako značajno i veoma važno za zdravstveni sistem, što smo obezbedili ove lap-top računare, pokazali da smo u sistemu države Srbije i direktna veza kroz povezivanje i primenu elektronske kartoteke. Ovo je još jedan pokazatelj da država na svim nivoima pokušava da olakša život ovdašnjem stanovništvu, i da će od svega ovoga dobrobit videti cela zajednica, narod i građani Kosovske Mitrovice”.

Država Srbije sveobuhvatnim paketom mera koji je inicirao predsednik Aleksandar Vučić, realizuje se na prostoru Kosova i Metohije, od vrata do vrata, od kuće do kuće, za bolju Srbiju u 2020-2025, istako je Spirić.

Izvor, foto: Radio Kosovska Mitrovica

Related posts

Moleban u Nišu – podrška sveštenstvu i narodu u Crnoj Gori

Nikoleta Dragaš

Dan maternjeg jezika u Ivanovu

Nikoleta Dragaš

JEREMIĆ TOTALNO ZASTRANIO! Legalnu vlast u Pančevu uporedio sa nemačkim nacistima!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija