17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Veliki broj intervencija na Urgentnom odeljenju

Na prijemno Urgentnom odeljenju Opšte bolnice i noćas je bilo gužve. Pored pacijenta koji su zbrinjavani od povreda zadobijenih u saobraćajnim nezgodama, dosta pacijenata dolazilo je zbog srčanih tegoba, ali bilo je i onih koji su pomoć tražili zbog otežanog disanja.

Nažalost i tokom protekle noći na prijemno urgentnom odeljenju pančevačke bolnice bilo je pacijenata koji su doživeli saobraćajnu nezgodu i zbrinuiti su u Opštoj bolnici. Dosta pacijenta pregledano je zbog oboljenja  slična gripu. Kako se virusi i infekcije ne bi širile uvedena je i zabrana poseta u bolnici.

Doktorka Lazarević apeluje na sugrađane da voze oprezno jer poslednjih dana bilo dosta saobraćajnih nezgoda gde su mladi ljudi dovoženi sa teškim povredama.

Zbog oboljenja sličnim gripu u Opštoj bolnic do daljnjeg su zabranjene posete. Sve informacije o svojim najbližima sugrađani mogu dobiti putem telefona.

Related posts

NSZ: Isplata posebne novčane naknade

Miroslava Cvejin

U toku završni radovi na Uspenskom hramu

Mirjana Popović

“Balerina” na Karnevalu u Pančevu

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija