4. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Sport Vesti

Slavko Stanišić gost emisije “Intervju”

Proglašen je veteranom godine grada Pančeva u 2019, osvajač je mnogih medalja, najviše zlatnih. Oko njegovog vrata našla su se odličja sa svetskih, evropskih, ali drugih takmičenja. O ovim temma razgovarali smo sa Slavkom Stanišićem i u emisiji Intervju, koju možete pogledati četvrtkom u 20 sati i u repriznom terminu subotom u 16 i 30.

Slavko Stanišić je u 2019. proglašen najboljim veteranom grada Pančeva. Ovo je jedna od mnogobrojnih nagrada uručena našem, ali svetskom broju jedan. Majstor na tatamiju, majstor svog zanata, ali pre svega, po mišljenju mnogih sugrađana, veliki čovek. Skroman, jak, nesalomiv, ali i uzor mnogim mladima. Što je stariji, to je veći izazov pred njim, da pobedi sebe, ali i da mladima pokaže kako da istraju i pred najvećim izazovima.

Osim što se i dalje takmiči, Slavko Stanišić sa svojim bratom Ljubom bavi se i trenerskim poslom. O njemu, ali i o ostatku porodice u emisiji Intervju govorio je sa iskrenom dozom ljubavi. Uprkos promenjenim vrednostima, naš proslavljeni džudista, smatra da je porodica osnov svega, pa i društva.

Ovo su bile samo neke od tema o kojima smo razgovarali sa našim proslavljenim džudistom Slavkom Stanišićem. Više o njegovoj životnoj priči, kao i o uspesima gledajte u emisiji Intervju.

Related posts

Vučić čestitao Zaevu izbor za premijera

Nikoleta Dragaš

MARINIKA I DVERI OPET MASNO LAŽU: Od Rističevićevog priveska izmislili nož!

Mica Milakov

Danas je Spasovdan – zašto mu narod pridaje toliki značaj

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija