23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Jović: Stići ćemo do svake socijalno ugožene porodice

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović otpočeo je jutros posetu Kosovskom Pomoravlju sastankom sa sa članovima Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica i načelnikom Kosovsko-pomoravskog upravnog okruga Radovanom Stojkovićem.
Obraćajući se prisutnima Jović je naglasio da državna pomoć mora da stigne do onih kojima je najpotrebnija.
“Moramo da stignemo do svake socijalno ugrožene porodice, jer zbog njih smo i imenovani na pozicije u državnoj upravi”, poručio je Jović
Tokom dana, planirana je poseta zamenika direktora Kancelarije za KiM četvoročlanoj porodici Slobodana Popovića u selu Korminjane, kojoj će biti obezbeđena pomoć u rešavanju stambenog pitanja, a na mestu gde se nalazi njihova kuća sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju biće izgrađen vrtić.
Jović će obići i socijalno ugroženu porodicu Stojana Antića u selu Donje Korminjane i porodicu Aleksandra Kostića u selu Tomance, predviđena je i poseta šestočlanoj porodici Miloša Savića u selu Veliko Ropotovo.
Posetu opštini Kosovska Kamenica zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović završiće obilaskom socijalno ugroženih porodica Vlade Simića u selu Berivojce i Milana Stolića u Kosovskoj Kamenici.

Related posts

Vršac: Vodič za ozakonjenje stambenih objekata dostupan romskim porodicama

Nikoleta Dragaš

Dežurni telefoni za informacije u vezi sa korona virusom

Aleksandra Miloševska

Bocan-Harčenko: Nezavisna politika Beograda ne sviđa se svima

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija