21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Svaki gradski kutak oaza svakog Pančevca

Upotreba novih tehnologija u svakodnevnim situacijama je nešto čemu teži svaki grad. Zbog toga je Udruženje “Pansej” pokrenulo projekat “Pametno Pančevo” kako bi svaki  javni kutak u našem gradu postao mala zelena oaza prilagođena svim građanima.

Svaki grad, bez obzira na veličinu, može postati pametan i održiv, a za to je potrebno vreme, promena načina razmišljanja među stanovništvom i promena regulative, rekao je predsednik Udruženja “Pansej” Nikola Đorđević. Ovo Udruženje je u januaru 2020. godine pokrenulo projekat “Pametno Pančevo”, sa ciljem da naš grad postane pametan grad.

Grad Pančevo ima izuzetan geografski položaj. Nalazi se na ušću Tamiša u Dunav, a postoje tendencije da u skladu sa razvojem industrije i većim mogućnostima za zapošljavanje, kao i blizine prestonice, postane mnogoljudniji, rekao je Đorđević. Zbog toga bi trebalo razmotriti mogućnosti za unapređenje i razvoja grada u skladu sa mogućnostima koje nam pružaju savremene tehnologije.

Članovi Udruženja “Pansej” veruju da Pančevo može da postane pametniji grad u narednim godinama. Zalaganjem građana i udruženja i naš grad se može svrstati u rang sa ostalim svetskim gradovima, veruje predsednik Udruženja “Pansej”.

Related posts

Zlato u Splitu za Anju Radmanović

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić sa dir. Sv. zdravstvene organizacije za Evropu

Zorana Stekovic

Maske obavezne u prevozu, preporuka da se nose u zatvorenom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija