21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ranđelović: Učinićemo sve da naš narod živi bolje

U selo Jabuke kraj Zubinog Potoka  stigli su dragi gosti, punih ruku  poklona  za srpsku decu. Učinićemo sve da naš narod živi bolje, poručili su predstavnici Kancelarije za Kim u razgovoru sa meštanima.

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju  Miljan Ranđelović ispunio je obećanje dato pre dve nedelje mališanima iz sela Jabuke u opštini Zubin Potok. Neko je dobio bicikl, neko auto, neko lutku… a ono što su svi dobili jeste briga i pažnja i da nisu zaboravljeni.

Deca su se obradovala igračkama ali ne kriju da im za igru nedostaju drugovi.

“Pomoć ćemo pružati i dalje to je zadatak i predednika Aleksandra Vučića, to je zadatak Vlade Republike Srbije, to je zadatak i Kancelarije za KiM. Imamo podršku privatnika i svih ljudi dobre volje i dalje ćemo pomagati svim ugroženim porodicama”, rekao je Ranđelović.

Predstavnici Kancelarije za KiM zajedno sa lokalnim samoupravama nastavljaju akciju obilaska i pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Izvor: TV Most

Related posts

Ostojić podneo tužbu protiv Zelenovića. Gradonačelnik Šapca izneo neistine o njemu

Mica Milakov

Trase kretanja autobusa ATP-a za subotu, 22. jun

Nikoleta Dragaš

Vulin: Vučić je jak i snažan čovek

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija