1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić: Dokazano je da smo govorili istinu

Drago mi je što je Tužilastvo utvrdilo da ni ja, ni moj brat, nismo imali nikakav kontakt sa vlasnikom Jovanjice, kaže Vučić i dodaje da ne očekuje reakaciju javnosti, pošto je već navikao na svakodnevne izmišljotine protiv njega i njegove porodice.

„Drago mi je što je pokazano da smo govorili istinu. Oni (SZS) su govorili čekamo tužilaštvo da kaže, koje je davilo i gnjavilo i tražli su nekoliko godina unazad kod tog čoveka (Koluvije) koji je neki čudan i energičan čovek koji je imao na hiljade brojeva telefona sa kojima razgovara, naravno nijedan nije naš i nikada nismo bili u kontaktu“, rekao je Vučić.

Zapitao je šta je afera Jovanjica onda: „To da smo mi radili svoj posao i pohapsilii one koji su se provizakonito ponašali, sto će sud reći. Drugo, šta sad ja da radim, dva meseca su lagali i moju porodicu stavljali na lomaču, zbog čega? Zbog laži i izmišljotina“.

Vučić kaže da zna kako je nastala ta izmjišljostina, ali da neće da govori o tome da ne bi ispalo da pravda njihove laži.

Zapitao je kome sada treba da se obrati i koga da tuži zbog na hiljade naslovnih strani protiv njega povodom Jovanjice i dodao da ne bi imao ništa od toga.

Vučić dodaje da mora da nastavi da se bori za zemlju, a da oni koji ga napadaju pokazuju samo kako bi oni radili da su na njegovom mestu, isto kako kada su pljačkali narod.

Related posts

Gradsko veće o završnom računu budžeta za 2018. godinu

Jasmina Petkovic

Predsednik Aleksandar Vučić sutra u Južnobanatskom okrugu

Mica Milakov

RTV Pančevo: Osuđujemo nove prostačke i podmukle izlive mržnje prema porodici predsednika Vučića

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija