18. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić: Dokazano je da smo govorili istinu

Drago mi je što je Tužilastvo utvrdilo da ni ja, ni moj brat, nismo imali nikakav kontakt sa vlasnikom Jovanjice, kaže Vučić i dodaje da ne očekuje reakaciju javnosti, pošto je već navikao na svakodnevne izmišljotine protiv njega i njegove porodice.

„Drago mi je što je pokazano da smo govorili istinu. Oni (SZS) su govorili čekamo tužilaštvo da kaže, koje je davilo i gnjavilo i tražli su nekoliko godina unazad kod tog čoveka (Koluvije) koji je neki čudan i energičan čovek koji je imao na hiljade brojeva telefona sa kojima razgovara, naravno nijedan nije naš i nikada nismo bili u kontaktu“, rekao je Vučić.

Zapitao je šta je afera Jovanjica onda: „To da smo mi radili svoj posao i pohapsilii one koji su se provizakonito ponašali, sto će sud reći. Drugo, šta sad ja da radim, dva meseca su lagali i moju porodicu stavljali na lomaču, zbog čega? Zbog laži i izmišljotina“.

Vučić kaže da zna kako je nastala ta izmjišljostina, ali da neće da govori o tome da ne bi ispalo da pravda njihove laži.

Zapitao je kome sada treba da se obrati i koga da tuži zbog na hiljade naslovnih strani protiv njega povodom Jovanjice i dodao da ne bi imao ništa od toga.

Vučić dodaje da mora da nastavi da se bori za zemlju, a da oni koji ga napadaju pokazuju samo kako bi oni radili da su na njegovom mestu, isto kako kada su pljačkali narod.

Related posts

Si priredio radni ručak, Vučić pored predsednika Kine

Zorana Stekovic

Gde je DFC, tu su i ogromna američka ulaganja

Jasmina Petkovic

Povodom Dana maternjeg jezika izložba u Ivanovu

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija