19. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Mališani iz Pančeva u odmaralištu na Divčibarama

Zahvaljujući sredstvima iz gradskog budžeta svake godine u odmaralištu na Divčibarama boravi oko 4500 dece sa teritorije Grada Pančeva. Cena za sedmodnevni boravak nije menjena već duže vreme i iznosi 3000 dinara, za šta deca dobijaju kompletnu uslugu.

Zimsko vreme idealno je za boravak dece na planini. Tako su ovogo januara u jednoj od smena u pančevačkom odmaralištu na Divčibarama boralila deca iz Osnovne škole Vasa Živković i starčevačke škole Vuk Stefanović Karadžić. Svi su složni u tome da im boravak ovde prija.

“Deca iz Pančeva borave po regresiranim cenama na Divčibarama, zahvaljujući Gradu koji svake godine izdvaja sredstva iz budžeta za ovu namenu”, kaže Slave Bojadžievski, direktor JP „Urbanizam“. Svake godine radi se na poboljšanju uslova za boravak dece na ovom mestu.

Prema rečima Bojadžievskog u planu je i proširivanje kapaciteta odmarališta.

U jednoj smeni na Divčibarama boravi maksimslno 100 dece, a za vreme raspusta odmaralište je razervisano za članove sportskih klubova iz grada.

 

Related posts

Vulin: Sinoćni događaj u “Beton hali” više se neće ponoviti

Jelena Obradović

Radović PS: Marković da odgovori na Vulinova pitanja, a portparol DPS-a da vežba himnu Svetom Savi

Jasmina Petkovic

Učesnici protesta “1 od 5 miliona” ostavili venac i zapalili sveće ispred RTV Pančevo: Zaposleni zabrinuti za sebe i svoje porodice

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija