16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Mihajlovićeva: Ko ne brine za potrebe građana kad je u opoziciji, pokazuje kakav bi bio na vlasti

 Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da je deo opozicije predvođen Savezom za Srbiju pokazao da im potrebe građana nisu prioritet, već isključivo borba za vlast i sopstvene interese.

“Prvo su upadali u institucije, tražeći vlast bez izbora. Onda su govorili da će bojkotovati izbore jer im ne valjaju izborni uslovi, ali su brzo pokazali da nisu iskreni u tome da žele da se kroz razgovore ti uslovi poboljšaju. Sada napadaju sve koji neće da im se priklone u bojkotu, već žele da preuzmu odgovornost i daju mogućnost građanima da glasaju za njih”, kaže Mihajlovićeva.

“Iz svega što govore Đilas, Obradović, Jeremić i ostali iz SzS, jasno je da ih više interesuju vlast i sopstvena moć i uticaj, nego potrebe građana, a opozicija koju ne zanimaju građani može samo da bude gora kao vlast. Iako su im puna usta demokratije, odnosom prema svima koji se s njima ne slažu, bilo da su u vlast ili u opoziciji, pokazali su koliko su  isključivi i netolerantni prema razičitim mišljenjima”, navodi Mihajlovićeva.

Related posts

“OLUJA” – Zločin koji ne smemo zaboraviti ! Vučić: Ovo je težak dan, ali danas su svi Srbi ujedinjeni gde god da žive!

Mica Milakov

Predsednik Vučić sa Harčenkom o aktuelnim pitanjima srpsko-ruskih odnosa i bilateralne saradnje

Jasmina Petkovic

Otvorena učionica u Ekonomskoj školi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija