25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Jovanov: Samo potkupljeni i ucenjeni idu za Ðilasom u bojkot

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je da je danas postalo jasno da će samo potkupljeni i ucenjeni od strane Dragana Đilasa pratiti njegovu odluku da se predstojeći izbori bojkotuju.

„Svi ostali, koji se ne plaše Đilasovog gneva, vređanja, pretnji, organizovanog provlačenja kroz blato društvenih mreža i medija koje kontroliše, pokazaće da su slobodni, hrabri, sposobni da misle svojom glavom i da odluke donose samostalno, a ne vodeći se golim Đilasovim interesima“, naveo je Jovanov u saopštenju.

On navodi i da zato nije čudno što je deo opozicionih lidera, koje je Dragan Đilas uspeo da potkupi, ili uceni, danas „horski mantrao“ ono što zahteva njihov gazda, ubeđujući malo njega, a malo više sebe da bojkot izbora ima smisla i da će biti prvi ljudi u istoriji koji su postigli nešto tako što nisu radili ništa.

„Sa druge strane, ove lutke na koncu, kojima se Đilas igra i koje ponižava, nisu smele ni da pomisle, a kamoli javno da pitaju svog gazdu zašto sve njih tera da izbore bojkotuju, dok istovremeno na iste te izbore šalje svoje mlade aktiviste pod firmom udruženja „1 od 5 miliona“, ocenio je Jovanov.

On smatra da građani Srbije nemaju razloga za brigu i pored najava Đilasovih partnera da će sprečiti održavanje izbora, kao i javno iznetog stava da će i izbore i sve što iz izbora proistekne smatrati nelegitimnim, „kako bi dobili osnov za novo nasilje, divljanje, upadanje u institucije i otimanje vlasti na ulici“.

„Izbori će biti održani, institucije nakon izbora formirane u skladu sa voljom naroda“, poručio je Jovanov dodajući da bahatim tajkunima i njihovim marionetama neće biti dopušteno da tuđu decu guraju u nasilje i stradanje, saopšteno je iz SNS.

Related posts

Ulaznice za “Adrija tur“ rasprodate za sedam minuta

Nikola Toadjer

Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji petlje Batajnica

Branislava Grčić

Ministar Vulin: Pripadnici Interventne najbolji saveznici građana za očuvanje mira

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija