9. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Ekologija Najvažnije Pančevo Vesti

Prezentacija načina prerade otpadnih ulja

Regionalna privredna komore Južnobanatskog upravnog okruga i  Ministarstvo za ekologiju u saradnji sa kompanijama Avista oil i KFW-om organizovali su radionicu za manje i veće preduzetnike u regionu. Prezentacija se odnosila na upravljanje otpadnim uljima.

U Regionalnoj privrednoj komori u Pančevu organizovana je prezentacija za različite vrste preduzetništva, o načinima prerade i upravljanju otpadnim uljima. Organizatori ove radionice su  Ministarstvo za ekologiju i kompanije Avista oil i KFW.

Ekološki karavan koji se već dve godine organizuje u našoj zemlji ima za cilj edukovanje manjih i većih preduzeća kao i podsticaj za uvođenje infrastrukture za sakupkjanje otpadnih ulja.

Sve aktuelnija tema današnjice je zagađenje životne sredine. Fokus radionice je bio upravo to, kako iz otpadnih sirovina izvući što veću korist.

Related posts

„Moja škola“– Učenje na daljinu, podrška nastavi

Nikoleta Dragaš

U Pokrajinskoj vladi održan tradicionalni prijem za novinare

Nikoleta Dragaš

Generacija Gimnazije “Uroš Predić” koja zbog NATO agresije nije imala maturu – obeležila dve decenije od završetka škole!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija