19. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Srpske liste u Kosovo Polju

Pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Slađana Marković zajedno sa članom predsedništva Srpske liste Srđanom Popovićem,načelnikom kosovskog okruga Srđanom Petkovićem, kao i savetnik direktora Kancelarije za KiM Malinka Mitrović, posetila je Privremeni organ Kosovo Polje u Ugljaru i tom prilikom sastala se sa predstavnicima ove opštine. U toku svoje posete obišla je jedanaestočlanu porodicu Živković koja se nalazi u teškom materijalnom stanju.

U ovoj porodici zaposlen je samo domaćin Nebojša Živković.
Teško nam je, ova pomoć puno znači koju dobijam od nase države Srbije. Deca su mi bez posla i teško nam je, rekao je Živković.Marković je zatim posetila bolesnu Ivonu Ivanović,koja je šest godina u dijebetskoj komi. Roditelji ove mlade žene zamolili su za pomoć u daljem lečenju njihove ćerke.

Ja bih da Ivonu odvedem dalje,ona je u budnoj komi čuje,reaguje i volela bih da je pošaljemo dalje u Beograd na lečenje, kaže majka Violeta.

U toku je poseta opštini Lipljan.

Related posts

Havarija u Omoljici

Mica Milakov

Vučić i Palmer: Takse prepreka dijalogu

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić sastao se i sa Miroslavom Lajčakom

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija