15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Srpske liste u Kosovo Polju

Pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Slađana Marković zajedno sa članom predsedništva Srpske liste Srđanom Popovićem,načelnikom kosovskog okruga Srđanom Petkovićem, kao i savetnik direktora Kancelarije za KiM Malinka Mitrović, posetila je Privremeni organ Kosovo Polje u Ugljaru i tom prilikom sastala se sa predstavnicima ove opštine. U toku svoje posete obišla je jedanaestočlanu porodicu Živković koja se nalazi u teškom materijalnom stanju.

U ovoj porodici zaposlen je samo domaćin Nebojša Živković.
Teško nam je, ova pomoć puno znači koju dobijam od nase države Srbije. Deca su mi bez posla i teško nam je, rekao je Živković.Marković je zatim posetila bolesnu Ivonu Ivanović,koja je šest godina u dijebetskoj komi. Roditelji ove mlade žene zamolili su za pomoć u daljem lečenju njihove ćerke.

Ja bih da Ivonu odvedem dalje,ona je u budnoj komi čuje,reaguje i volela bih da je pošaljemo dalje u Beograd na lečenje, kaže majka Violeta.

U toku je poseta opštini Lipljan.

Related posts

Pijačni barometar za subotu 5. decembar

Jasmina Petkovic

Vučić u dvodnevnoj poseti Tirani

Nikoleta Dragaš

Nove odluke Vlade, zabranjena okupljanja više od 50 ljudi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija