16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Objavljen prvi kalendar Sportskog saveza Pančeva

Sportski savez Pančevo prvi put promovisao je svoj kalendar. Mesece na kalendaru krase sportisti i sportski radnici koji su nagrađeni na izboru za najboljeg sportistu Pančeva u 12 kategorija.

Nedavno su proglašeni najbolji sportisti Pančeva za 2019. godinu, a sada su dobili i novo priznanje. Lica koja su obeležila prošlu sportsku godinu, na potpuno novi način obeležiće 2020. Prvi put Sportski savez Pančeva izdao je kalendar na kom su najuspešniji sportisti i sportski radnici. Predsednik Saveza Slobodan Bitević uručio je kalendare upravo onima koji su zaštitna lica sportskog Pančeva.

Na kalendaru su se našli: džudo trener Marko Atanasov, plivačica i olimpijka Anja Crevar, rukometaš Ivan Distol, atletičarka Marija Mrkela, džudista Aleksa Đurović, rvačica Jovana Vićentić, strelac Aleksa Rakonjac, tekvondistkinja Milica Nedelkovski, karatista Aleksandar Zdešić, džudo veteran Slavko Stanišić, bokserski trener Zvonimir Dimitrijević i Rukometni klub „Dinamo“.

Na promociji kalendara zaključeno je i da su se na njemu našli najbolji sportisti Pančeva, uz poruku da im se Sportski savez na ovaj način zahvaljuje i pokazuje koliko ceni svaki njihov uspeh.

L. T.

Related posts

JKP GREJANJE – PONOVO ZAGREVANjE STANOVA U VEČERNJIM SATIMA

Zorana Stekovic

Oko 2 hiljade građana dočekalo predsednika Vučića i u Kovinu

Mica Milakov

JP Mreža Most: Brza i tačna informacija imperativ, bez obzira na nove i otežane uslove rada

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija