22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić u Mrkonjić gradu: Ništa tuđe ne tražimo i nećemo, neće biti više “Oluja” i traktora u srpskoj budućnosti! Naš narod se ne stidi svog srpskog imena i prezimena!

Predsednik Srbije Aleksanadr Vučić posetio je dan Mrkonjić grad u Republici Srpskoj gde je poručio da Srbi mogu da žive u različitim državama, ali su jedan isti narod, te da nema razlike od Srba u Mrkonjiću i Pirotu.

Vučić je rekao da ništa tuđe ne tražimo i nećemo, ali smo kao narod prošli toliko toga i dodao da neće biti više Oluja i traktora u srpskoj budućnosti.

„Nikome nemamo ništa da kažemo, pustite nas da budemo svoji na svome i da čuvamo pradedovsku veru i ništa drugo. Srbija je danas snažnija. Srbija ne bi mogla da bude tako snažna da nije vaše podrške i ljubavi. Danas kada su me deca ovako dočekala, posebno se ponosno osećam. Doćiću ponovo u Mrkonjić grad da obiđemo ono što smo uradili. Hvala vam za ogromnu ljubav prema Srbiji. Živela Srpska, živela Srbija! – rekao je Vučić.

“Posebno sam srećan što sam posetio divne ljude u Mrkonjić Gradu i đacima i nastavnom osoblju želim svako dobro i uspeh u životu. Znanje je moć i siguran sam da deca u Mašinskoj školi to razumeju. Onoliko koliko možemo, kao država Srbija, pomagaćemo i bićemo uz svoju decu i narod”, napisao je Vučić u knjizi Mašinske škole. U knjizi Gimnazije je napisao da je znanje jedina stavr koju ljudima niko ne može da oduzume. “Gimnazija vam pruža pobru podlogu da budete vredni i pošteni građani. Srbija će uvek biti sa vama” rekao je Vučić.

Related posts

Vučić sa saradnicima: O spoljnoj politici i ekonomskim merama

Miroslava Cvejin

Varheji danas u Beogradu sa Vučićem o novoj metodologiji

Zorana Stekovic

Članovi pančevačke Hitne pomoći postali heroji dana

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija