26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Srđan Nikolić na čelu Doma omladine u Pančevu, Bojadžievskom pun mandat u JP “Urbanizam”

Odbornici pančevačke Skupštine imenovali su Srđana Nikolića za vd direktora Doma Omladine, a Grozdanu Milenkov za direktorku Zavoda za zaštitu spomenika. Slave Bojadžievski dobio je podršku odbornika da u narednih četiri godine obavlja funkciju direktora JP “Urbanizam”. Usvojen je i prvi, tzv nulti rebalans budžeta za ovu godinu.

Prvi, nulti rebalans, usvojen je glasovima većine odbornika na čijem čelu je Srpska napredna stranka. Prema rečima Predraga Živkovića, zamenika gradonačelnika, neutrošena sredstva iz prošle godine prebačena su u 2020. godinu i usvojeni budžet.

Odbornici su izabrali Srđana Nikolića diplomiranog pravnika za novog direktora pančevačkog Doma Omladine, zatim Grozdanu Milenkov diplomiranog etnologa-antropologa za direktorku Zavoda za zaštitu spomenika, dok je Slave Bojadžievski dobio pun mandat od četiri godine na mestu direktora JP “Urbanizam” u narednih četiri godine.

 

Related posts

Umalo tragedija u Beloj Crkvi

Mica Milakov

Novih 396 slučajeva zaraze, 11 preminulih

Jasmina Petkovic

Topola bez vode

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija