17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Pančevački talenti na zasluženom odmoru

Polaznici Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ otputovali su na Divčibare, gde će se i pripremati za takmičenja. Sedmodnevni boravak finansirao je Grad Pančevo.

Talentovani učenici, članovi Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ iz Pančeva boraviće na Divčibarama. Deca se raduju druženju, ali će vreme iskoristiti i za pripreme za takmičenja.

Sedmodnevni boravak na Divčibarama besplatan je za 86 najtalentovanijih učenika. Za put i smeštaj izdvojeno je 43 miliona dinara iz budžeta Grada Pančeva.

Putovanje na Divčibare ujedno je nagrada za uspeh i zalaganje učenika koji vredno rade i postižu izuzetne rezultate. Takođe, biće im  obezbeđena i pripremna nastava za takmičenja koja ih očekuju u narednom periodu.

Grad Pančevo godinama omogućava talentovanim učenicima besplatan odlazak na Divčibare. Krajem februara će otputovati učenici koji se pripremaju za takmičenje iz matematike.

 

 

Related posts

Mali: Rast srpske ekonomije bolji od svih predviđanja! Podrška svima kojima je potrebna

Nikoleta Dragaš

PANČEVO SVE GLASNIJE: “Hej, hej Đilase vrati pare lopove!”

Mica Milakov

Park “Ponjavica” – mesto gde pecaroši uživaju

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija