1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

Mihajlovićeva: SNS radi za građane, Savez za Srbiju pokušava da ih podeli

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da se, za razliku od opozicije, SNS jedina bavi time šta je uradila i sa čime će izaći pred građane na predstojećim parlamentarnim izborima.

“Savez za Srbiju zahtevima za bojkot izbora pokušava da podeli Srbiju i njene građane, umesto da im kaže šta je njihov program. To je zato što imati program znači preuzeti odgovornost, a Đilas, Jeremić, Obradović i ostali ne žele odgovornost prema građanima, već ih interesuje samo vlast zarad sopstvenih interesa”, kaže Mihajlovićeva.

“Za SNS, izlazak na izbore znači da se zapitate, ako ste vlast, šta ste uradili za građane i šta planirate da uradite, a ako ste opozicija, da kažete građanima šta je vaš program i šta biste vi uradili bolje. SNS se tako ponašala i dok je bila u opoziciji, i isto se ponaša i danas na vlasti, i zato ima daleko veće poverenje građana od onih koji se bave samo svojim ličnim interesima”, dodaje Mihajlovićeva.

Related posts

Donacije aktivista SNS ugroženim porodicama u Kovinu

Jasmina Petkovic

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović : Najoštrije osuđujemo svaki vid nasilja opozicije nad ženama

Mica Milakov

Diplomatski odnosi Srbije i SAD-a dugi 140 godina

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija