16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar Đorđević posetio Dom “1. oktobar” u Starom Lecu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je Dom za stara i duševno obolela lica „1. oktobar“ u Starom Lecu. Ovom prilikom je Domu dodeljena novčana pomoć u iznosu od 16 miliona dinara.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević kaže da je njegova ideja bila da obiđe sve objekte u Srbiji koji su u nadležnosti Ministarstva i da se na licu mesta upozna sa izgledom tih objekata i njihovim funkcionisanjem. Dom za stara i duševno obolela lica „1. oktobar“ u Starom Lecu krajem decembra je podneo zahtev za novčanu pomoć koja je realizovana za samo mesec dana.

Direktorka Doma za stara i duševno obolela lica „1. oktobar“ u Starom Lecu dr Mirjana Vuković kaže da je ovo prva poseta jednog ministra u poslednje četiri decenije. Dodaje da je novčana pomoć važna, ali sam dolazak ministra Đorđevića mnogo znači zaposlenima i korisnicima Doma.

Dr Mirjana Vuković dodaje da je u planu rekonstrukcija još jedanog objekat u Starom Lecu sa 180 mesta u saradnji sa Kancelarijom za javna ulaganja. Ministar Đorđević kaže da će i Ministarstvo pomoći u realizaciji ovog projekta.

Related posts

Vučić: Ni pritisci neće dovesti u pitanje srpsko-kinesko prijateljstvo

Nikoleta Dragaš

Otkrivamo još jednu separatističku organizaciju u Vojvodini: Šta je “Vojvođanski kulturni klub”?

Jasmina Petkovic

Prostor bivše Republike Srpske Krajine natopljen je krvlju hiljada nedužnih srpskih žrtava

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija