19. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Ljubav prema prirodi nema cenu

Ljubav prema pticama i prirodi,reci Tamiš za Dragana Miladinovića iz Pančeva nema cenu. Preko puta tzv „spusta“ na tamiškom keju, Dragan Miladinović ima svoj splav i pravu oazu životinja.

Na tamiškom keju imamo pravo, neotkriveno, životinjsko carstvo. Labudovi, patke, psi, puno vrsta životinja.. Noću čak i srne dođu. A sve u samom centru Pančeva zahvaljujući Draganu Miladinoviću.

Nažalost, istraživanja pokazuju da je divljih ptica sve manje u našim vodenim staništima. Bez obzira na tu činjenicu, građani, pogotovu mališani sa roditeljima i leti i zimi pokazuju solidarnost prema životinjama tako što im između ostalog često donose hranu.

Draganova velika ljubav jeste reka, mir i životinjsko bogatstvo koje ga okružuje. Nisu bez razloga upravo labudovi simbol iskrene ljubavi. Njihovi isprepleteni labudovi prave oblik srca, a iza toga se krije priča o pravoj ljubavi.Labudovi čitav život provode samo s jednom partnerkom i u toj vezi su potpuno ravnopravni. Oboje hrane, odgajaju i čuvaju svoje mladunce.

Gledajući ovaj video sve će vam biti jasno. Svaka životinja voli da se mazi, zargli, neke čak i da se umiljavaju kao što su guske. Kada vidite Dragana koliko voli životinje, i one njega, setite ga se kada sledeći put naiđete na neku od ovih dragih bića koja su željna nežnosti i ljubavi, baš kao i ljudi.

 

Related posts

DZ Vršac: Počela vakcinacija trećom dozom

Nikola Toadjer

U “Golubu” kolači za svačiji ukus

Nikoleta Dragaš

Vučić: „Za pitu uvek pravo vreme“

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija