1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Opovo Vesti

Opovčani dobili klizalište

Na košarkaškom terenu u centru Opova otvoreno je klizalište koje je  finansirala Opština Opovo. Svi zainteresovani moći će da ga koriste besplatno do kraja januara.

Poslednjeg dana decembra prošle godine, lokalna samouprava Opova obradovala je sve ljubitelje klizanja. Svi oni koji vole ovaj zimski sport, imaće prilike da se oprobaju u klizanju u narednih mesec dana. Za one koji nemaju klizaljke, obezbeđeno je 100 pari.

Klizalište ne koriste samo stanovnici Opova, već dolaze deca iz susednih opština: Kovačice, Zrenjanina, Čente, iz Beograda.

“Poklon lokalne samouprave našim najmlađim sugrađanima koji su odlučili da dane raspusta provedu u svojoj opštini i čiji roditelji nisu u mogućnosti da ih odvedu na zimovanje. Ovo je druga godina kako lokalna samouprava to radi. Klizalište je potpuno besplatno kao i klizaljke” – rekao je Zoran Tasić, predsednik Opštine Opovo.

Klizalište će u narednih mesec dana raditi svakog dana od 9:00 do 21:00 čas, a klizaljke se mogu dobiti besplatno.

“Izuzetno sam srećan i zadovoljan jer ako smo mi ovim klizalištem uspeli da im dane koje provode na raspustu učinimo malo boljim i lepšim, mi smo kao lokalna samouprava svoj posao uradili onako kako treba. Važno je da je klizalište besplatno i da naši sugrađani to mogu da koriste svaki dan. U popodnevnim i večernjim terminima, klizalište bude puno.

Opština Opovo obezbedila je oko 2,5 miliona dinara za ovu namenu.

Related posts

Asfaltiranje pružnog prelaza u Vojvođanskoj ulici

Mica Milakov

Saopštenje Grada Vršca

Katarina Popović

Ženska lepota oslikana vinom

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija