13. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo Vesti

Opština Opovo podelila autosedišta za decu

Predsednik Opštine Opovo Zoran Tasić podelio je autosedišta za decu porodicama koje su stekle uslove za to. Povod akcije bio je bezbednost najmlađih učesnika u saobraćaju.

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi Opovo, obezbeđena su autosedišta za decu i podeljena porodicama kojima je to bilo najpotrebnije. Autosedišta su kupljena novcem koji je prikupljen naplatom saobraćajnih kazni.

Predsednik Opštine Opovo Zoran Tasić kaže da se iz opštinskog budžeta izdvajaju značajna sredstva kako bi se povećala bezbednosti učesnika u saobraćaja. Opn se nada da će i današnja akcija podele autosedišta mališanima povećati njihovu bezbednost.

Bioskopska sala u Opovu bila je puna, roditelji sa svojim mališanima došli su da preuzmu svoja autosedišta. Svi koji su se prijavili na konkurs morali su da ispune odgovarajuće uslove.

S obzirom da je ostalo još autosedišta, tokom 2020. godine biće raspisan još jedan konkurs, poručuje Zoran Tasić. Ovom prilikom pozvao je sve građane koji su propustili ovaj konkurs, a ispunjavaju uslove, da se prijave.

Related posts

U Južnom Banatu opada broj novozareženih Kovidom-19

Zorana Stekovic

Nikola Toadjer

Predsednik Vučić sa novim šefom Misije OEBS u Srbiji

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija