27. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Aktivisti SNS-a donirali televizor udruženju penzionera u Jabuci

Jabučko udruženje penzionera proslavilo je Novu godinu po julijanskom kalendaru. Uživali su, družili se, pevali, šaljući lepu sliku kako kvalitetno provode svoje vreme. A članovi Srpske napredne stranke iz  Jabuke ličnim sredstvima i donacijama kupili su udruženju televizor.

Zahvaljujući dobrim ljudima u Jabuci, Udruženje penzionera sada ima odgovarajuće uslove, gde penzioneri mogu da uživaju u različitim aktivnostima. Televizor koji su dobili donacijom članova Srpske napredne stranke, povodom dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru ulepšaće im druženja.

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu Tigran Kiš,Milenko Čučković, Marko Mladenović i Slobodan Ilić uručili su penzionerima televizor, i tom prilikom proveli neko vreme družeći se sa njima.

Obraćajući se prisutnima , Kiš i Čučković poželeli su penzionerima srećnu novu godinu uz želje da ovo udruženje radi još bolje i uspešnije.

Udruženje penzionera mesne organizacije Jabuka 2 je veoma aktivno. Idu često na ekskurzije, organizuju igranke, proslavljaju zajednički rođendane… Novi televizor sigurno će im značiti.

Prema rečima Slobodana Ilića iz mesnog odbora Srpske napredne stranke, Jabuka je u proteklom periodu mnogo napredovala, što dokazuju različiti infrastrukturni projekti koji su sprovedeni, kao i briga o udruženjima, sportskim kluboima i mladima.

U narednom periodu biće organizovane nove aktivnosti u udruženju penzionera u Jabuci. Iz ovog udruženja pozivaju i ostale penzionere da češće dolaze kako bi se svi zajedno družili i uživali u različitim aktivnostima.

Related posts

Sportsko leto u Vršcu

Mica Milakov

Pojačana kontrola saobraćaja do 23. februara

Nikoleta Dragaš

SNS Šabac negira povezanost sa Srpskom Desnicom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija