12. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Aktivisti SNS-a donirali televizor udruženju penzionera u Jabuci

Jabučko udruženje penzionera proslavilo je Novu godinu po julijanskom kalendaru. Uživali su, družili se, pevali, šaljući lepu sliku kako kvalitetno provode svoje vreme. A članovi Srpske napredne stranke iz  Jabuke ličnim sredstvima i donacijama kupili su udruženju televizor.

Zahvaljujući dobrim ljudima u Jabuci, Udruženje penzionera sada ima odgovarajuće uslove, gde penzioneri mogu da uživaju u različitim aktivnostima. Televizor koji su dobili donacijom članova Srpske napredne stranke, povodom dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru ulepšaće im druženja.

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu Tigran Kiš,Milenko Čučković, Marko Mladenović i Slobodan Ilić uručili su penzionerima televizor, i tom prilikom proveli neko vreme družeći se sa njima.

Obraćajući se prisutnima , Kiš i Čučković poželeli su penzionerima srećnu novu godinu uz želje da ovo udruženje radi još bolje i uspešnije.

Udruženje penzionera mesne organizacije Jabuka 2 je veoma aktivno. Idu često na ekskurzije, organizuju igranke, proslavljaju zajednički rođendane… Novi televizor sigurno će im značiti.

Prema rečima Slobodana Ilića iz mesnog odbora Srpske napredne stranke, Jabuka je u proteklom periodu mnogo napredovala, što dokazuju različiti infrastrukturni projekti koji su sprovedeni, kao i briga o udruženjima, sportskim kluboima i mladima.

U narednom periodu biće organizovane nove aktivnosti u udruženju penzionera u Jabuci. Iz ovog udruženja pozivaju i ostale penzionere da češće dolaze kako bi se svi zajedno družili i uživali u različitim aktivnostima.

Related posts

U Južnom Banatu još 121 osoba zaražena korona virusom

Bojana Kecic

Veliki derbi u boksu

Zorana Stekovic

Mehanizacija za bolju praktičnu nastavu u Poljoprivrednoj školi

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija