25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Udruženje navijača Delije i članovi Srpske sloge posetili OŠ u Ugljaru

U okviru tradicionalne akcije “1500 novogodišnjih paketića za učenike na Kosovu i Metohiji”, predstavnici Sportskog društva Crvena zvezda sa udruženjem navijača Delije, posetili su Osnovnu školu u Ugljaru kod Kosova Polja, gde su pored paketića, najboljim đacima ove škole uručili i telefone i novčanu pomoć.

– Na sugestiju direktora skupljamo i pomoć za socijalno najugroženije učenike, ali dodeljujemo i nagrade za najbolje učenike. Verujem da njima to mnogo znači, ali znači i nama. Kada se vratimo kući, imamo dosta realniji utisak, vidimo koliko život može da bude težak, ali i lep – kaže Vladimir Šavijan, predstavnik navijača Delija.

Učenike škole u Ugljaru posetili su i predstavnici organizacije Srpska sloga koja deluje na celoj teritoriji Republike Srbije.

– Naši planovi odnose se na očuvanje kulture, tradicije, pomoć našem narodu na Kosovu i Metohiji, ali i u celoj Srbiji – kaže Jelena Marković iz ove organizacije.

Marković dodaje da su do centralnog Kosmeta došli nakon pet sati čekanja na administrativnom prelazu, ali da se čekanje isplatilo i da su, zahvaljujući Glasu Metohije, došli i doneli paketiće.

Related posts

Snažna detonacija u Pančevu oko 21h

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić danas sa predstavnicima kineske CRBC

Zorana Stekovic

Nedeljni red vožnje od 3. septembra

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija