8. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

43. Rukopisi – konkurs otvoren

Dom omladine Pančevo raspisuje 43. konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije. Konkurs će trajati do 21. februara, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla.

Konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora nekadašnje Jugoslavije, pod nazivom „Rukopisi 43“, trajaće do 21. februara. Pravo učešća imaju autori između 15 i 30 godina, koji pišu na jezicima zemalja bivše Jugoslavije, kao i jezicima nacionalnih manjina u Republici Srbiji.

 Organizator manifestacije je Dom omladine Pančevo. Svi zainteresovani mogu poslati radove putem elektronske pošte zbornikrukopisi@gmail.com, a u slučaju da autori nisu u mogućnosti da pošalju radove na taj način, mogu i poštom, na adresu Svetog Save 10, sa naznakom „za Rukopise 43“.

Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na promociju Zbornika, autorski primerci biće poslati poštom.

Related posts

Uhapšen osumnjičeni za izazivanje incidenta ispred Narodne skupštine Republike Srbije

Jasmina Petkovic

Huligani napali prostorije SNS na Savskom keju

Mica Milakov

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade na novinare i medijske radnike

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija