18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Marko Birčanin najbolji poznavalac saobraćajnih pravila

Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje povodom Dana vozača u poznavanju saobraćajnih pravila. Najbolji rezultat ostvario je Marko Birčanin.

Cilj ovog testiranja je, kako kažu iz Saveza vozača i automehaničara Pančevo, edukacija vozača. Vozači često u praksi ne primenjuju ono što su u školama vožnje naučili, pa je neophodno da povremeno obnove gradivo. Takmičari su test radili 45 minuta, a među njima je bilo kako iskusnih vozača, tako i omladine.

Predsednik Upravnog odbora Saveza vozača Pančevo Stojan Tegeltija kaže da je testiranje organizovano 12. januara, u nedelju, a ne 15. kada je Dan vozača, kako bi što više ljudi moglo da učestvuje u takmičenju.

Posle takmičenja predstavnici Saveza vozača i automehaničara Pančevo su uz pomoć policije nasumično zaustavljali vozače kako bi ih pitali da li znaju kada je Dan vozača i da ih podsete da budu oprezni u saobraćaju.

 

Related posts

Berba gotova, prihrana voćki u nekoliko ciklusa

Jelena Belić

“Nervozni poštar” i “Yu grupa” zvezde Ex Yu Rock Festa

Jasmina Petkovic

Covid-19: U Kovačici stabilno

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija