20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Dodela subvencija za zapošljavanje – važna mera za smanjenje nezaposlenosti

Važna mera koju je Grad Pančevo usvojio u okviru Lokalnog akcionog plana za smanjenje nezaposlenosti bila je i dodela subvencija za samozapošljavanje. Jelena Jakovljević, diplomirana nutricionistkinja dijetetičarka, pomoću ovih mera i subvencije Grada u iznosu od 500.000 dinara otvorila je i opremila svoju ordinaciju.

Jelena Jakovljević, diplomirana nutricionistkinja i dijetetičarka nedavno je otvorila svoj studio za regulaciju telesne težine. Nakon pregleda Jelena Jakovljević formira individualni plan ishrane i vežbanja, koji veoma brzo daje i prve rezultate.

Mera koju je Grad Pančevo usvojio u okviru Lokalnog akcionog plana za smanjenje nezaposlenosti bila je i dodela subvencija za samozapošljavanje. Jelena Jakovljević dobila je subvenciju u iznosu od 500.000 dinara pomoću koje je započela svoj posao.

Grad Pančevo je izdvojio više od 10 miliona dinara za samozapošljavanje, ističe Milenko Čučković, član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike.

Grad Pančevo je na ovaj način pomogao jednoj mladoj nutricionistkinji da ostvari svoj san, otvori ordinaciju i bavi se poslom za koji se školovala. Jelena Jakovljević zadovoljna je postignutim do sada, ali planira i da proširi posao, pošto već sarađuje sa određenim lekarima.

Related posts

Kol centri za koronavirus u Vojvodini

Branislava Grčić

Sekcija tambure u Paunoviću

Jelena Belić

Predsednik Vučić s Putinom rano popodne u “četiri oka”

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija