18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS osudila brutalan napad na prostorije u Bačkom Petrovcu

Srpska napredna stranka Vojvodine najoštrije osuđuje brutalni napad na prostorije Srpske napredne stranke u Bačkom Petrovcu.

Posle samo nekoliko dana od napada na prostorije dva mesna odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu, stakla, koja su noćas razbijena na prostorijama opštinskog odbora u Bačkom Petrovcu još jednom svedoče da oni koji nemaju argumente posežu za nasiljem, nemoćni da na politiku srpskih naprednjaka odgovore idejama, radom i programom. Posebno zabrinjava činjenica da ovaj napad nije prvi, kao i da napadačima svaki novi čin vandalizma postaje rutina, koja je očigledno deo njihove predizborne ponude. Ipak, narod ih je prozreo, a sudeći po istraživanjima javnog mnjenja i prezreo.

Verujemo da će nadležni organi privesti pravdi počinioce ovog akta nasilja i poručujemo da nas nikakve kamenice ni njihov slepi bes neće udaljiti od borbe za bolje sutra svih građana Srbije, čije ćemo poverenje opravdati i na izborima koji nas očekuju.

Related posts

Kon: Sigurno će ostati zabrana okupljanja, drugi talas na jesen

Jelena Belić

Lakše do volonterskih kampova

Zorana Stekovic

Analitičari: “Obradović nedostatak političkog programa pokušava da nadoknadi stalnim podizanjem tenzija”

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija