27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Povećan broj pacijenata na ORL odeljenju

Tokom prazničnih dana povećava se broj pacijanata koji pomoć potraže na ORL odeljenju pančevačke bolnice. Za vreme praznika dogodila se i saobraćana nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život i bilo je i onih sa težim povredama zbog koji su i lekari sa ORL deljenja morali da intervenišu.

Veliki broj lekara, sa svih odeljenja angažuje se kada se u gradu dogodi nešto nepredviđeno, a kao što je saobraćana nesreća. Upravo takvu situaciju imali su zaposleni u pančevačkoj bolnici kada je bio pozvan i lekar sa ORL odeljenja, načelnik doktor Veljko Božić jer je povređeni imao povredu glave i neophodna mu je bila urgentna pomoć.

Što se tiče redovnih pregleda, lekarima i sestrama je u mnogome olakašan posao dobijanjem novog ORL pulta, zahvaljujući kome se lakše određuje dijagnoza.

Za vreme praznika 11 pacijenata se lečilo u ovom delu bolnice, među njima je bilo i onkoloških pacijenata.

Prema rečima doktora Božića naredne nedelje počinje rad u punom kapacitetu, ali on ipak savetuje da sve svega čuvamo svoje zdravlje, kako pacijenti ne bi ni stigli do bolnice.

Related posts

Nenad Živković, zvani Smrad, pokazao da nije bio gadljiv režimskih para

Mica Milakov

Sahranjeni piloti Zvonko Vasiljević i Dejan Krsnik

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić primio akreditivna pisma novih ambasadora Slovačke, Irana i Hrvatske

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija