27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Opština Gračanica i kompanija “Mocart” nastavljaju da pomažu ugroženim porodicama

Opština Gračanica u saradnji sa kompanijom “Mocart” danas je obišla socijano ugrožene porodice na teritoriji opštine Gračanica.

Kompanija “Mocart” donirala je jednokratna finansijska sredstva porodicama koje su ugrožene i koje su pomoć zatražile u direktnom razgovoru sa predsednikom Srđanom Popovićem.

Saradnci predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića, predvođeni direktorom zdravstva i socijalnog staranja, Aleksandrom Popovićem obišli su u Gornjoj Gušterici Mariju Ćirković i porodicu Milić u Skulanevu.
Marija Ćirković je studentkinja Učiteljskog fakulteta, zatražila je novčanu pomoć za školarinu koju njena porodica nije bila u mogućnosti da obezbedi.

Predstavnici opštine Gračanica potom su obišli šestočlanu porodicu Ivice Milića u Skulanevu, koji je zatražio pomoć u renoviranju stare kuće.

Direktor zdravstva i socijalnog staranja pri opštini Gračanica Aleksandar Popović istakao je da je briga za svakog građanina i svaku porodicu lokalni prioritet.

Dodeljena pomoć rezultat je saradnje Opštine Gračanica i kompanije “Mocart”.

Related posts

Vratio se avion iz Šangaja, stiglo još maski

Nikoleta Dragaš

Novo pojačanje za Železničar

Ivana Bogdanovski

Ustoličen patrijarh Porfirije. Činu prisustvovao i predsednik Vučić

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija