15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić uputio čestitku kancelaru Sebastijanu Kurcu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom stupanja na dužnost, čestitku kancelaru Republike Austrije Sebastijanu Kurcu, u kojoj se kaže:

“Primite moje iskrene čestitke i najbolje želje za uspeh u radu na dužnosti austrijskog kancelara.

Veliko poverenje, ukazano Vašem znanju i političkom iskustvu, nosi i veliku odgovornost. Uveren sam da ćete, uz Vama svojstvenu volju i predanost radu, nastaviti da vodite Austriju putem uspeha i napretka, na dobrobit cele Evrope.

Isto tako sam siguran da ćemo kroz buduću saradnju da doprinosimo sve boljim političkim odnosima i ekonomskoj saradnji naših dveju zemalja i sa radošću očekujem naš sledeći sastanak, koji će, uveren sam, za rezultat imati nove ideje za zajednički rad na dobrobit Srbije i Austrije. U nama ćete uvek imati i pouzdanog partnera u očuvanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu, jer čvrsto verujemo da je politika saradnje jedini način za napredak regiona.

Koristim ovu priliku da Vam još jednom zahvalim na razumevanju i podršci Austrije za evropski put Srbije”, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Related posts

Vučić: Fabrike i radna mesta mogu da zadrže mlade u Srbiji

Mirjana Popović

Nedelja demokratije: srednjoškolci posetili Gradsku upravu

Katarina Popović

Pristalice opozicije pretukle čoveka samo zato što podržava Vučića! Stefanović: Skandalozno, SzS gađali jajima policajce

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija