12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Čestitka predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je, uoči Božića, čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, u kojoj se kaže:

„Vama i svim pravoslavnim hrišćanima u Rusiji srdačno čestitam svetli praznik Hristovog rođenja, sa iskrenom željom da ga provedete u dobrom zdravlju, miru i sreći.

 

Neka nas Božić podseti na neprolazne vrednosti ljubavi, milosrđa, sposobnosti praštanja i brige za bližnje, na kojima se temelji hrišćanstvo, i pozove na poštovanje, razumevanje, toleranciju i harmoniju, kako u porodicama, tako i među narodima.

 

U Srbiji se sa radošću sećamo Vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast. Uz zahvalnost za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, Vama i bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

 

Predsednik Aleksandar Vučić je Božićnu čestitku uputio i ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu i Patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu.

Related posts

Direktor bolnice Omoran opstruiše istragu protiv Vešovićke?

Mica Milakov

Za vredne radnike “Zelenila” ima posla i tokom zime

Jasmina Petkovic

Vučić i ambasadori EU o pristupnim pregovorima,regionu…

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija