25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Čestitka predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je, uoči Božića, čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, u kojoj se kaže:

„Vama i svim pravoslavnim hrišćanima u Rusiji srdačno čestitam svetli praznik Hristovog rođenja, sa iskrenom željom da ga provedete u dobrom zdravlju, miru i sreći.

 

Neka nas Božić podseti na neprolazne vrednosti ljubavi, milosrđa, sposobnosti praštanja i brige za bližnje, na kojima se temelji hrišćanstvo, i pozove na poštovanje, razumevanje, toleranciju i harmoniju, kako u porodicama, tako i među narodima.

 

U Srbiji se sa radošću sećamo Vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast. Uz zahvalnost za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, Vama i bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

 

Predsednik Aleksandar Vučić je Božićnu čestitku uputio i ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu i Patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu.

Related posts

Lavrov u utorak u Beogradu, sastanak sa predsednikom Vučićem, poseta Hramu Svetog Save

Nikoleta Dragaš

Smotra kulturno-umetničkih društava “zatvorila” Mandalinu

Aleksandra Miloševska

Vučić objavio video iz Hilandara i uputio građanima važnu poruku: Naučio sam mnogo toga i dobio okrepljenje i posebnu snagu da se borimo za našu Srbiju

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija