2. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Zlatko Lazić posetio socijalno ugrožene porodice u Lipljanu

Privremeni organ opštine Lipljan u saradnji sa Kancelalijom za Kosovo i Metohiju već nekoliko dana za redom obilazi svoje meštane, a pre svega socijalno ugrožene porodice.

Ovom programu, obilaska socijalno ugroženih porodica na teritoriji opštine Lipljan pored predsednika Zlatka Lazića, članova veća: Danijele Trajković, Vasić Dejana, Joksimović Milana i Saše Morače, kao i sekretara Privremenog organa Tamare Rašić, priključili su se načelnici odeljenja: Miloš Lazić i Dragiša Zdravković i direktori javnih preduzeća: Mirjana Milić i Kristina Vasić, Miodrag Vasić kao i ostali radnici.

Cilj obilaska je da se sa porodicama porazgovara, da se utvrde stambeni uslovi, da se pomogne narodu na sve moguće načine.

Kako su posete porodica započete od 01.01.2019.godine najmlađima su podeljeni i novogodišnji paketići, jer nam je osmeh i radost mališana najbitniji. Za naš narod se mora imati i vremena i sluha.

Related posts

HUMANO: Radnica MUP iz Pančeva pravi kolače za kolege i zdravstvene radnike

Mica Milakov

Ko plaća separatiste iz organizacije “Nezavisno društvo novinara Vojvodine”?

Jasmina Petkovic

Dečak koji sve stiže i postiže

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija