27. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Popović uručio ključeve nove kuće samohranoj majci Katarini Stević

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, uručio je danas ključeve novoizgrađene kuće samohranoj majci troje dece Katarini Stević iz Novog Badovca, nedaleko od Gračanice.

Katarina , koja je nedavno tragično izgubila supruga Nemanju u saobraćajnoj nesreći, u novu kuću će se useliti uskoro, što će za nju i njeno troje dece značiti novi početak i sigurniju budućnost.

Katarina je u svoje i u ime svoje dece, zahvalila Opštini Gračanica i predsedniku Popoviću što su im omogućili normalne uslove za život.

„Ovo je za nas novi početak. Dobila sam i posao i u tome su mi izašli u susret, tako da smo i sa te strane osigurani“, kazala je Katarina.

Nakon uručivanja ključeva porodici, Popović je naglasio da je veoma zadovoljan što su Stevićima obezbeđeni dobri uslovi za njihovu budućnost u ovoj opštini.

„Posebno mi je drago što smo uspeli da sagradimo novi dom za porodicu Stević. Drago mi je da su deca zadovoljna, što će imati svoje sobe i što će, bez obzira na ono kroz šta su sve prošli, moći da uživaju u svom detinjstvu i da odrastaju u zdravoj atmosferi. Pomagaćemo Steviće i ubuduće, nećemo ih ostaviti same, uspeli smo da Katarini obezbedimo posao, to će rešiti njihovu budućnost i egzistenciju“, kazao je Popović.

Kuća u kojoj će se uskoro useliti porodica Stević, poslednja je od šest kuća, koje je Opština Gračanica izgradila za socijalno ugoržene porodice na osnovu Socijalne karte stanovanja

Related posts

Još 129 obolelih virusa Covid-19 u Južnobanatskom okrugu

Aleksandra Miloševska

Studio B osuđuje napade tajkunskih medija na Željka Mitrovića

Jasmina Petkovic

Pomera se rok za podnošenje godišnjih finansijskih izveštaja za korisnike budžetskih sredstava

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija