17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Oprez prilikom vožnje!

 

AMSS upozorava vozače na opasnost koju predstavlja smanjena vidljivosti zbog magle koja dodatno stvara i vlažne kolovoze, dok u severnim krajevima zemlje prema najavama metreologa ima uslova i za povremeno slabu kiša koja će sigurno dodatno pogoršati već zahtevne uslove u kojima se saobraćaj odvija.
Snežne padavine su moguće u planiskim predelima, a zbog pojačanog saobraćaja prvenstveno na auto-putevima, a zatim i na drugum frekventnim pravcima, vozačima AMS S večeras savetuje da brzinu prilagode zimskim uslovima na putu i sa vožnjom na većem odstojanju zbog opasnosti od poledice i proklizavanja vozila.
Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim rampama nema zadržavanja.
A prema informacijma Uprave granične policije od 17 i 15 časova na putničkim terminalima naših graničnig prelaza vozila čekaju i to na Horgoš, na izlazu iz zemlje do 60 minuta, na Batrovcima, na izlazu do 20 minuta, dok na prelazu Preševo na ulaz u zemlju autobusi čekaju do 70 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila, dok teretna vozila na izlazu na prelazu Horgoš čekaju do 60 minuta, a na ostalim prolaze bez zadržavanja.

Related posts

Predsednik Vučić obraća se javnosti večeras u 21 sat

Nikoleta Dragaš

Vučić primio je akreditivna pisma novog ambasadora Republike Slovenije

Bojana Kecic

OBEĆANO-ISPUNJENO : HIGIJENA I ZELENILO ČISTE DIVLJE DEPONIJE I SADE ZELENE POJASEVE !

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija