26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Karadžić : Najveći problemi nezaposlenost i uslovi za život

Predsednik privremenog organa Skupštine grada Priština sa sedištem u Gračanici LJubinko Karadžić sa članovima opštinskog veća u ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju uručio je pomoć u hrani i osnovnim životnim namirnicama socijalno ugroženim porodicama.

Karadžić je prvo obišao petočlanu porodicu Nenada Mihajlovića iz Novog Badovca, od kojih niko nije zaposlen, zbog čega imaju velika dugovanja za električnu energiju kao i ostale komunalije.

“Ključni problemi su nezaposlenost i loši uslovi za život, sa ovim mukama se najčešće susreću stanovnici na centralnom Kosmetu”, rekao je predsednik privremenog ograna Skupštine grada Priština-Gračanica LJubinko Karadžić.

Nakon porodice Mihajlović, predsednik je obišao šestočlanu porodicu Radojice Ničića iz Lapljeg Sela, kome je Kancelarija za KiM obezbedila građevinski materijal za obnovu i adaptaciju kuće.

“Glavni problemi naših ljudi su već poznati, uz pomoć Vlade Republike Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju danas smo pomogli jednoj višečlanoj porodici, koja ima troje dece. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo im poboljšali uslove života. Dobili su građevinski materijal i već se uselili u kuću”, rekao je Karadžić.

Članovi privremenog organa Skupštine grada Priština tokom dana su u Gračanici obišli i porodicu Svete Stankovića, a u Badovcu porodicu Bojana Simića sa kojima su govorili o problemima i prioritetima ovih domaćinstava.

Related posts

Manji porast vodostaja na Tamišu

Ivana Golubovic

Maja Gojković sazvala sednicu parlamenta za utorak 28. april

Katarina Popović

DRAGAN LAZIĆ U ODABRANOM DRUŠTVU! FIDE predstavila novog predsednika Šahovskog saveza Srbije!

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija