19. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Predsednik Vučić o poseti Srbima u Crnoj Gori: Odluku ću doneti u naredna 24 sata – ŽELJA MI JE DA BUDEM SA SVOJIM NARODOM!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući u “Novom jutru” rekao da će u narednih 24 ili 36 sati biti doneta odluka o tome da li će ići u Crnu Goru

– Želim da odem na Badnji dan u Crnu Goru, da proslavim Badnji dan sa svojim narodom. Odluku da li ću otići doneću u naredna 24 sata – rekao je predsednik Srbije.

– To je moja želja, da budem sa našim narodom. Predsednik sam da bih rešavao probleme i da bih bio sa našim narodom kada mu je teško. Badnji dan i Božić najradosniji su praznici, vreme za praštanje i mirenje i vreme kada treba da pokažemo jedinstvo. Ne želim da provociram, već samo da kažem da mi je drago što sam sa našim narodom – kaže predsednik za Pink.

Ističe da nema razlike između Srbina gde god da je, te da je suština da živimo u različitim državamo, da treba da ih poštujemo, ali da pripadamo istom rodu i da moramo pokazati jedinstvo.

– Idealno je vreme da to pokažemo. Iznenađen sam histeričnom kampanjom pojedinih medija u regionu zbog najave mog dolaska. Očekivao sam to donekle od domaćih medija – kaže Vučić. Dodaje da našem narodu nikada nije bilo lako ni u Gračanici, ni u Zagrebu, ali da je njegov posao da pokaže vrstu odgovornosti i jedinstva.

Ističe da godinama sluša od pojedinaca kako je kabadahija, izdajnik, čovek koji ne želi da se izvinjava…

– Optuživali su me da sam razgovarao sa Milom Đukanovićem, da smo nešto ugovarali. Ja sam već navikao na sve te laži – kaže Vučić.

O izborima u Hrvatskoj

– Nisam komentarisao dešavanja u Hrvatskoj, jer čekam kraj izbora pa ću da odgovorim, ne bih da im pomažem uoči izbora. 

Related posts

Vučić čestitao Vaskrs po Julijanskom kalendaru

Zorana Stekovic

Uhapšeni tri puta iz iste radnje u Pančevu krali garderobu

Jasmina Petkovic

Počinju licitacije za poljoprivredno zemljište

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija