21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Todosijević u poseti Đurićima u Lozištu

Predsednik Privremenog organa Opštine Zvečan Ivan Todosijević sa saradnicima obišao je socijalno ugroženu porodicu Đurić u Lozištu, i doneo im poklone kako bi što lepše proveli novogodišnje i božićne praznike. Opština Zvečan do sada je puno pomogla ovoj porodici.

Tročlana porodica Đurić iz Lozišta kod Banjske, sem socijalne pomoći i dečijeg dodatka nema drugih primanja. Do prošle godine Đurići su živeli u mnogo teškim uslovima . Zahvaljujući Opštini Zvečan i Kancelariji za KiM ova skromna porodica novogodišnje praznike dočekuje u svom novom domu. Rečima ne mogu da izraze zahvalnost onima koji im pomažu.

Zahvalili su posebno predsedniku Privremenog organa Opštine Zvečan Ivanu Todosijeviću.

„Po tradiciji svake nove godine prvo obiđem Mlađu kojima smo zahvaljujući Vladi Srbije i Kancelariji za KiM , prošle godine izgradili kuću i oni ove godine dočekuju novogodišnje i božićne praznike u novom domu“ , rekao je Todosijević.

On im je uručio i poklone a obećao je da će u ovoj godinu nastojati da pomogne svim socijalno ugroženim porodicama na teritoriji opštine Zvečan.

Izvor: TV Most

Related posts

SRAMNO PONAŠANJE NEBOJŠE ZELENOVIĆA: Ugrožena bezbednost građana Šapca

Jasmina Petkovic

Održano Okružno takmičenje u plivanju

Nikola Toadjer

Vučić: Ovo je uspeh male, prkosne i ponosne zemlje

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija