27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Radno vreme prodavnica i supermarketa

Tokom državnih praznika 1, 2. i 7. januara pošte u Pančevu neće raditi, osim pošte u ulici Dositeja Obradovića 8/k koja će u četvrtak, 2. januara, dežurati u periodu od 8 do 12 časova. Na dan dočeka Nove godine, 31. decembra, i na Badnji dan, 6. januara, pančevačke pošte će raditi prema skraćenom radnom vremenu do 17 časova. Prvog dana 2020. godine i na Božić dežuraće beogradska glavna pošta u Takovskoj 2, kao i pošte na administrativnim i graničnim prelazima.

Početak nove 2020. godine i u svim prodavnicama biće neradan, a uz 1. januar, prodavnice Lidl, Maxi,Tempo, IDEA, Roda, DIS, Aroma, Gomex, kao i šoping centar Big u Pančevu neće raditi ni na Božić, 7. januara.

Radno vreme sutra 2. januara u Gomex-u je do 13 časova, osim za određene objekte, čija će radna vremena biti istaknuta na ulaznim vratima. Prodavnice ostalih trgovinskih lanaca će drugog dana 2020. godine raditi redovno.

Related posts

Vučić: SAD ne traže ustupke od Srbije u zamenu za ukidanje taksi

Nikoleta Dragaš

SNS Južni Banat: Hvala građanima na istorijskoj podršci

Mica Milakov

Predsednik Vučić čestitao Božić po gregorijanskom kalendaru

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija