25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Radno vreme prodavnica i supermarketa

Tokom državnih praznika 1, 2. i 7. januara pošte u Pančevu neće raditi, osim pošte u ulici Dositeja Obradovića 8/k koja će u četvrtak, 2. januara, dežurati u periodu od 8 do 12 časova. Na dan dočeka Nove godine, 31. decembra, i na Badnji dan, 6. januara, pančevačke pošte će raditi prema skraćenom radnom vremenu do 17 časova. Prvog dana 2020. godine i na Božić dežuraće beogradska glavna pošta u Takovskoj 2, kao i pošte na administrativnim i graničnim prelazima.

Početak nove 2020. godine i u svim prodavnicama biće neradan, a uz 1. januar, prodavnice Lidl, Maxi,Tempo, IDEA, Roda, DIS, Aroma, Gomex, kao i šoping centar Big u Pančevu neće raditi ni na Božić, 7. januara.

Radno vreme sutra 2. januara u Gomex-u je do 13 časova, osim za određene objekte, čija će radna vremena biti istaknuta na ulaznim vratima. Prodavnice ostalih trgovinskih lanaca će drugog dana 2020. godine raditi redovno.

Related posts

Položeni venci povodom Dana sećanja na žrtve Holokausta

Jasmina Petkovic

Pančevci pokazali humanost

Jelena Obradović

Spasite novogodišnju jelku-kupite je sa korenom

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija