17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS Šabac: Zelenović ne preza od najbrutalnijih laži

Dokazani otimač para građana Šapca Nebojša Zelenović, svestan da ga je narod prozreo, u bezumnoj borbi za opstanak na vlasti po svaku cenu, ne preza više ni od najbrutalnijih laži i neosnovanih optužbi na račun srpskih naprednjaka, a posebno na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu smatra krajnje nemoralnim da upravo Zelenović, koji je osuđen zbog krađe pet miliona evra od svojih sugrađana, govori o ekonomiji i još se usuđuje da kritikuje rezultate ekonomskih reformi u Srbiji, koje su inače priznate i pozitivno ocenjene od strane svih relevantnih finasijskih institucija u svetu.

Podsećamo na poslednje u nizu, priznanje Svetske banke, čiji su predstavnici, pre samo nekoliko dana u razgovoru sa predsednikom Vučićem, ponovo istakli da su uspešno sprovedene reforme u Srbiji donele odlične rezultate, kao i da su mere fiskalne konsolidacije stvorile osnov za dalji ubrzani rast srpske privrede. O radu predsednika Vučića izjašnjavaju se svetski kredibilne međunarodne institucije, a o radu Nebojše Zelenovića Viši sud u Šapcu, koji ga je osudio za mahinacije novcem iz budžeta grada. Zato Zelenović izmišlja i laže.

A kao što kaže narod, ko laže taj i krade. Uostalom, on samo sledi put svog mentora Dragana Đilasa, koji je poznat kao najgori gradonačelnik u istoriji Beograda. Tako i Zelenović po ugledu na svog učitelja, već zaslužuje titulu najgoreg gradonačelnika u istoriji Šapca.

U prilog tome govori i činjenica da Šapčani ove godine ostaju bez organizovanog dočeka Nove godine, jer će Zelenović u pokušaju da se predstavi kao veliki humanitarac, novac namenjen za doček uplatiti u humanitarne svrhe. Ova, na prvi pogled, humana ideja govori, između ostalog, upravo o nedomaćinskom poslovanju gradskom kućom. Jer da ume da radi svoj posao novac za obe stvari bio bi predviđen gradskim budžetom, a ne bi zavisio od njegovih dnevnopolitičkih potreba i želje da ga javnost vidi kao dobrotvora, a ne kao lopova. Uostalom, kada je odlučio da ošteti građane za pet miliona evra, Zelenović nije razmišljao o bolesnoj deci iza koje sada bekrupulozno želi da sakrije sopstveni lopovluk.

Još veće licemerje je da vlast koja Šabac drži u zatočeništvu već 20 godina, ovih dana, svega nekoliko meseci pre izbora, počinje da priključuje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu domaćinstva u kojima žive osobe sa smetnjama u razvoju. Ni lažne humanitarne aktivnosti, ni plaćena kampanja protiv predsednika Vučića, više ne mogu da prevare narod.

Zelenoviću je još samo preostalo da nastavi učešće u propalim protestima i da putuje u Brisel gde poziva Evropu da interveniše u rušenju predsednika Srbije. Pa neka nastavi, ako ga nije sramota.

GO SNS Šabac

Related posts

Pripadnici Vojske Srbije opremljeni najsavremenijom opremom

Nikoleta Dragaš

Kišna kanalizacija i asfalt u Letnjoj ulici

Nikoleta Dragaš

“Decoform” ove zime čisti puteve

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija