27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Društvo Najvažnije Vesti

Od Opštine Alibunar 1.600 novogodišnjih paketića

Oko 1600 paketića obezbeđeno je za decu uzrasta do deset godina u svim mesnim zajednicama Opštine Alibunar. Mališani su bili u prilici da se druže i igraju sa Deda Mrazom.

U Dobrici, Novom Kozjaku, Ilandži, Seleušu, Janošiku, Lokvama, Nikolincima, Banatskom Karlovcu, Vladimirovcu i Alibunaru od ranog jutra deljeni su paketići mališanima. Podjednako su bili srećni i zadovoljni kako deca tako i roditelji.

Najveće zadovoljstvo je prilika da Deda Mraz dođe u svako mesto,  da se druže sa njim, slikaju i igraju – izjavila je Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga.

– Lepo je što je Deda Mraz stigao do svakog deteta da ga obraduje. Paketić je skroman ali pun ljubavi i topline i to je ono najvažnije. Iako je hladno vidite da je plato pun i tako je bilo gotovo u svakoj mesnoj zajednici. Deca se raduju, a dečji osmeh je najvažniji na svetu i to je najvažnije. Napunili smo se pozitivnom energijom. Radost, sreća i zadovoljstvo dece na svakom koraku je ono što puni baterije i daje nam energije i prostora za dalji rad. Odziv je bio lep i to je ono što je pokazatelj da smo uradili pravu stvar da su nam deca srećna i zadovoljna. To je ono što je najvažnije – navela je Danijela Lončar.

Predsednik Opštine Alibunar Dušan Dakić navodi da je zadovoljan odzivom.

– Ovo je završni deo u Alibunaru pošto je autobus sa deda mrazom obišsao celu opštinu svih deset naseljenih mesta. dečji osmeh i zadovoljstvo i radost koja se vidi ne može se iskazati. Ovo je lep događaj, ne treba žaliti ni truda, vremena, ni novca – rekao je Dakić.

Paketiće su obezbedili lokalna samouprava, javna preduzeća, Centar za kulturu, kao i društveno odgovorne kompanije.

Related posts

Presek zaraženih virusom Covid – 19 u Južnobanatskom okrugu

Aleksandra Miloševska

Podrška Kraljevčana SNS-u

Jasmina Petkovic

Prva beba rođena iz odmrznutih embriona u Kragujevcu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija