12. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Tri saobraćajne nezgode proteklog vikenda

Tri saobraćajne nesreće obeležile su protekli vikend, rekli su za regionalnu RTV Pančevo u Službi hitne medicinske pomoći. Jedna osoba je teže povređena i transportovana za Beograd. Lekari savetuju smanjen unos hrane i piće tokom praznika.

Hitna medicinska pomoć proteklog vikenda imala je pune ruke posla. Desile su se tri saobraćajne nezgode, jedna osoba je teže povređena i prevezena za Beograd. Doktorka Ana Stojković apeluje da uz konzumaciju alkohola, građani  izbegavaju vožnja automobila.

Pojačan maloletnički alkoholizam samo je jedan od problema sa kojima se Hitna medicinska pomoć suočava tokom prazničnog perioda istakla je doktorka  Stojković.

Prema savetu lekara umeren unos hrane i pića preporučuje se uvek a pogotovo tokom ovog prazničnog perioda. Hronični bolesnici treba da uzimaju redovno propisanu terapiju a da se u slučaju tegoba prvo obrate izabranom lekaru, zaključila je doktorka Stojković.

Related posts

Ministar i predsednik PS, Vulin: Crna Gora se vratila sebi, plima se promenila, više ništa neće biti isto

Nikola Toadjer

Javna rasprava za novu pravoslavnu crkvu na Strelištu u toku

Mica Milakov

Donacije aktivista SNS ugroženim porodicama u Kovinu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija