1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Tri saobraćajne nezgode proteklog vikenda

Tri saobraćajne nesreće obeležile su protekli vikend, rekli su za regionalnu RTV Pančevo u Službi hitne medicinske pomoći. Jedna osoba je teže povređena i transportovana za Beograd. Lekari savetuju smanjen unos hrane i piće tokom praznika.

Hitna medicinska pomoć proteklog vikenda imala je pune ruke posla. Desile su se tri saobraćajne nezgode, jedna osoba je teže povređena i prevezena za Beograd. Doktorka Ana Stojković apeluje da uz konzumaciju alkohola, građani  izbegavaju vožnja automobila.

Pojačan maloletnički alkoholizam samo je jedan od problema sa kojima se Hitna medicinska pomoć suočava tokom prazničnog perioda istakla je doktorka  Stojković.

Prema savetu lekara umeren unos hrane i pića preporučuje se uvek a pogotovo tokom ovog prazničnog perioda. Hronični bolesnici treba da uzimaju redovno propisanu terapiju a da se u slučaju tegoba prvo obrate izabranom lekaru, zaključila je doktorka Stojković.

Related posts

Ministar Vulin: Republika Srpska je uvek spoljnopolitički prioritet Republike Srbije

Branislava Grčić

UEM COMNET: Zaštititi medije od vandala

Nikoleta Dragaš

Predsednik IO SNS Darko Glišić u emisiji “Lice nacije”: Jaka Srbija svima smeta, zbog toga se napada predsednik Vučić i njegova porodica

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija