27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Opovo Vesti

„Verovali ili ne“ Deda Mraz u Opovu

Kao i prethodnih godina Kulturni centar Opovo je organizovao novogodišnju predstavu za decu, a lokalna samouprava obezbedila novogodišnje paketiće za sve prisutne mališane.

Predstava „Verovali ili ne“ u izvedbi Dečijeg pozorišta „Čarapa“ iz Beograda i ovog puta je imala i edukativni karakter, a odlično kostimirani glumci sjajno su obavili svoj posao i izmamili brojne aplauze i smeh u publici.

Na kraju predstave pridružio se i Deda Mraz, koji je podelio paketiće. Deca su bila prezadovoljna, a roditelji pohvalili ovaj gest lokalne samouprave.

Direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić se zahvalila lokalnoj samoupravi na paketićima i najavila program za januar.

„Kao i svake godine organizujemo novogodišnju predstavu za decu, a lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine dr Zoranu tasiću se zahvaljujem što su obezbedili paketiće za prisutnu decu. Danas nas očekuje i novogodišnji vašar, a 10. januara i dve nove bioskopske projekcije. Takođe, iskoristila bih priliku da građanima naše opštine četstitam novogodišnje i božićne praznike“, izjavila je Katarina Nikolić Ralić.

Sa današnjim danom završava se kulturni program u ovoj godini, a kako najavljuje Kulturni centar Opovo i naredne godine očekuju nas bogati kulturni sadržaji.

Related posts

SNS Kovin: Odbranili smo “volju naroda”

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić danas u parlamentu sa opozicijom

Miroslava Cvejin

Narodna bašta idealna za odmor i relaksaciju

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija