26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Doniran inkubator pančevačkoj Bolnici

Pančevačka bolnica dobila je nov inkubator za odeljenje intezivne nege. Ovu humanitarnu akciju ,,Zajedno za bebe“ sproveli su predstavnici Komercijalne banke i Fonda b92’. Vrednost inkubatora je oko 840 hiljada dinara.

U akciji  ,,Zajedno za bebe“ doniran je inkubator porodilištu u Pančevu. Komercijalna banka organizuje akciju u saradnji sa Fondom  b92, u okviru kampanje ,,Bitka za porodilišta“. Vlada Republike Srbije podržava ovakve projekte i mislim da je ovo velika stvar za samo Pančevo, izjavio je Zoran Đorđević ministar za rad, zaposljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Srbije.

U ime  Opšte bolnice u Pančevu, donaciju je primio direktor bolnice dr Slobodan Ovuka. Ovo je možda i najlepši poklon koji ćemo pokloniti našim najmlađima u Novoj godini, poručio je Ovuka.

U ovoj akciji, osim Fonda b92 i Komercijalne banke, ogromnu ulogu imaju i naši klijenti odnosno građani, jer svaki put kada oni iskoriste karticu Banka iz svojih sredstava izdvaja novac za obnovu porodilišta u Srbiji, istakao je Vladimir Medan predsednik izvršnog odbora Komercijalne banke.

Akcija  ,, Zajedno za Bebe “ se nastavlja i u narednom periodu. Biće donirana još dva inkubatora za Opštu bolnicu u Vršcu i Opštu bolnicu Vranje.

Related posts

BIĆEMO ZAVEJANI, SVE ĆE DA ZALEDI! Za Božić nas čeka mraz, kreće smrzavanje, ali tu nije kraj muka!

Mica Milakov

Pančevac uhapšen zbog napada na novinara portala Nova

Jasmina Petkovic

Borba protiv dijabetesa 365 dana u godini

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija