12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Donacije aktivista SNS ugroženim porodicama u Kovinu

Članovi Srpske napredne stranke, ličnim donacijama, kupili su ogrev za jednu socijalno ugroženu porodicu u Kovinu i poklonili televizore udruženjima penzionera u Deliblatu i Bavaništu. Oni su danas uručili pomoć i poklone u ova tri mesta.

Penzionerka Suzana Pavlović iz Kovina živi teško, s obzirom da ima penziju oko 10 hiljada dinara. Ipak, da neko brine o ovoj kategoriji stanovništva dokazali su članovi opštisnkog odbora Sprske napredne stranke iz Kovina. Naime, oni su ličnim sredstvima koje su sakupili kupili ogrev Suzani Pavlović, pomogli u sečenji i utovaru.

Prema rečima predsednica Opštinskog odbora SNS u Kovinu Sanje Petrović, svi članovi i aktivisti ove stranke brinu o svim građanima pa i o onima koji žive u teškim uslovima. Sakupili su se , skupili sredstva i kupili drva Suzani Pavlović koja će ovu zimu provesti u toplom.

Tu nije bio kraj pomoći. Kupljeni su televizori koji su podeljeni u dva društva penzionera u Deliblatu i Bavaništu. Deliblato, koje je nedavno posetila i premijerka Ana Brnabić tokom otvaranja novog puta. U Deliblato se dosta ulaže, i tu nije kraj. Penzioneri iz ovog mesta dobili su televizor na poklon od članova SNS.

Penzioneri u Bavaništu takođe su dobili televizor. Pored toga dobili su obećanja da će dobiti i nov prostor, kako bi penzioneri što kvalitetnije provodili svoje slobodno vreme, pogotovu četvrtkom kada je u ovom mestu pijačni dan.

Ovakve akcije nastaviće se i u narednom periodu.

Related posts

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje monstruozne pretnje smrću predsedniku Vučiću

Nikoleta Dragaš

ŽIVOTI ŠAPČANA ZAVISE OD SULUDIH ODLUKA ZELENOVIĆA: Jedini spas je ostavka Kriznog štaba u Šapcu!

Zorana Stekovic

Zelenović pred Višim sudom zbog sumnje da je nenamenski potrošio 5 miliona evra!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija