17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kovin Najvažnije Vesti

Paketi pomoći za 800 penzionera u Kovinu

Predsednica Opštine Kovin Sanja Petrović posetila je udruženja penzionera u Kovinu i Mramorku i tom prilikom im podelila pakete. Obišla je i novu prostoriju u koju je preseljeno Udruženje penzionera u Mramorku, a koja je obezbeđena zahvaljujući sredstvima Opštine Kovin.

Opština Kovin obezbedilaje 800 paketa pomoći za penzionere na teritoriji cele opštine. Pakete je uručilia predsednica Opštine Sanja Petrović.

Predsednica Opštine Kovin Sanja Petrović rekla je da je ovo simbolična pomoć, ali da je važna pažnja koja se posvećuje penzionerima.

Predsednica Udruženja penzionera u Kovinu Dragica Radmanović ističe da je za penzionere najvažnije to što lokalna samouprava brine o njima

Nakon podele paketa u Kovinu, predsednica Opštine Kovin Sanja Petrović posetila je i Udruženje penzionera u Mramorku gde je, takođe, podelila pakete. Osim toga Sanja Petrović obišla je inovu prostoriju koju je Opština opremila. Stara je prokišnjavala i nije bila adekvatna za razna okupljanja i aktivnosti.

Predsednici ova dva udruženja pozvali su i ostale penzionere da češće dolaze kako bi se svi zajedno družili i uživali u drugim aktivnostima. Takođe, uputili su im i poziv da se prijave za ekskurzije i ostale događaje koji su im namenjeni.

 

Related posts

Predsednik Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Neće biti pogroma kao 2004. godine, ni Oluje, ni Bljeska!

Nikola Toadjer

Održano državno takmičenje talentovanih učenika u Gimnaziji ,,Uroš Predić”

Vanja Vićentić

Zajednički trening džudista “Jedinstva” i “Bačke”

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija