22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Nova ginekološka ambulanta u Upravnoj zgradi Bolnice

Želeći da  trudnice i  ginekološke pacijenkinje  jednim odlaskom kod ginekologa obave sve preglede na jednom mestu kod svog  ginekologa u okviru Opšte bolnice renoviran je deo stare štapske zgrade i preimenovan u Ginekološko akušerersku ambulantu.

Deo žute stare  štabske zgrade Opšte bolnice  preuređen je u novu  Ginekološku  ambulantu.Ovim renoviranjem  trudnice i ginekološki  pacijenti  u jednoj ambulčanti na jednom mestu uradiće neophodan ginekološki pregled briseve i ultrazvzučni pregled.

Koncepcija rada Ginekološko akušerske ambulante se zasniva na lakšem zakazivanju i obavljanju ginekoloških pregleda na jednom mestu što velika olakšica za  pacijentkinje.

U budućnosti se planira  da  se u susret  izađe porodiljama  da i kontrolne preglede obavljaju na jednom mestu u novoj ambulanti.Za ginekološke pacijentkinje  razmatrase  da se i kolnoskopski pregledi urade u ambulanti.Cilj otvaranja nove ambulante u okviru bolnice je  unapređenja zdravstvenih usluga i poboljšanje u praćenju  kvaliteta zdravstvenog stanja  pacijentkinja iz Južnog Banata koje gravitiraju prema pančevačkoj bolnici.

 

Related posts

Novih 2.181 slučajeva korona virusa, na respiratorima 57 osoba, preminulo 11

Jasmina Petkovic

Servisne informacije za 16. mart

Katarina Popović

Predsednik Vučić danas sa šefom Delegacije EU

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija