23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Nova ginekološka ambulanta u Upravnoj zgradi Bolnice

Želeći da  trudnice i  ginekološke pacijenkinje  jednim odlaskom kod ginekologa obave sve preglede na jednom mestu kod svog  ginekologa u okviru Opšte bolnice renoviran je deo stare štapske zgrade i preimenovan u Ginekološko akušerersku ambulantu.

Deo žute stare  štabske zgrade Opšte bolnice  preuređen je u novu  Ginekološku  ambulantu.Ovim renoviranjem  trudnice i ginekološki  pacijenti  u jednoj ambulčanti na jednom mestu uradiće neophodan ginekološki pregled briseve i ultrazvzučni pregled.

Koncepcija rada Ginekološko akušerske ambulante se zasniva na lakšem zakazivanju i obavljanju ginekoloških pregleda na jednom mestu što velika olakšica za  pacijentkinje.

U budućnosti se planira  da  se u susret  izađe porodiljama  da i kontrolne preglede obavljaju na jednom mestu u novoj ambulanti.Za ginekološke pacijentkinje  razmatrase  da se i kolnoskopski pregledi urade u ambulanti.Cilj otvaranja nove ambulante u okviru bolnice je  unapređenja zdravstvenih usluga i poboljšanje u praćenju  kvaliteta zdravstvenog stanja  pacijentkinja iz Južnog Banata koje gravitiraju prema pančevačkoj bolnici.

 

Related posts

Vučić:Povucite varvarske tarife i odmah ćemo razgovarati

Jasmina Petkovic

Vučić razgovarao sa Dmitrijem Peskovim predstavnikom predsednika Ruske Federacije za pitanja digitalizacije i tehnološkog razvoja.

Zorana Stekovic

Iz hitne pomoći apeluju: “Poštujte mere, lekari su pod pritiskom”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija