15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Nova ginekološka ambulanta u Upravnoj zgradi Bolnice

Želeći da  trudnice i  ginekološke pacijenkinje  jednim odlaskom kod ginekologa obave sve preglede na jednom mestu kod svog  ginekologa u okviru Opšte bolnice renoviran je deo stare štapske zgrade i preimenovan u Ginekološko akušerersku ambulantu.

Deo žute stare  štabske zgrade Opšte bolnice  preuređen je u novu  Ginekološku  ambulantu.Ovim renoviranjem  trudnice i ginekološki  pacijenti  u jednoj ambulčanti na jednom mestu uradiće neophodan ginekološki pregled briseve i ultrazvzučni pregled.

Koncepcija rada Ginekološko akušerske ambulante se zasniva na lakšem zakazivanju i obavljanju ginekoloških pregleda na jednom mestu što velika olakšica za  pacijentkinje.

U budućnosti se planira  da  se u susret  izađe porodiljama  da i kontrolne preglede obavljaju na jednom mestu u novoj ambulanti.Za ginekološke pacijentkinje  razmatrase  da se i kolnoskopski pregledi urade u ambulanti.Cilj otvaranja nove ambulante u okviru bolnice je  unapređenja zdravstvenih usluga i poboljšanje u praćenju  kvaliteta zdravstvenog stanja  pacijentkinja iz Južnog Banata koje gravitiraju prema pančevačkoj bolnici.

 

Related posts

U baletskoj školi „Dimitrije Parlić“ obeležena školska slava

Vanja Vićentić

Od oktobra ceo dan

Zorana Stekovic

Nastavak radova na zameni stolarije Doma kulture u Ivanovu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija