2. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija

Servisne informacije za 23. decembar

VREME –  U Pančevu  pre podne oblačno, posle podne kiša. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 7, maksimalna dnevna 9 stepeni.

U Pančevu naredne nedelje oblačno sa smanjenjem padavina I blagim razvedravanjem. Minimalna temperatura od 0 do 7, maksimalna dnevna od 8 do 11 stepeni.

BIOPROGNOZA – Очекивана промена времена неће пријати осетљивим особама. Тегобе су могуће код хроничних болесника, а посебно се астматичарима и особама са повишеним крвним притиском препоручује да послушају савете лекара. Реуматски болови и главобоља ће бити изражени код метеоропата. Додатна опрезност је потребна свим учесницима у саобраћају.

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostala Kozaračka ulica od

Novoseljanskog puta do crkve Svetog Save.Vode neće biti do završetka radova na mreži a cisterna sa pijaćom vodom nalazi se ispred vrtića na Misi.

HITNA43 – ambulantna pregleda, 7 – kućnih poseta, 12 – dece .  Pomoć su tražili hronični bolesnici sa povišenim krvnim  pritiskom, virusi. Bez saobraćajnih nezgoda i bez intervencija na javnom mestu. Kućna poseta u kačarevu. Prevozi za Beograd  bilo ih je 3

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom  dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost, Novi Svet, Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE  –    2 dečaka i 4 devojčice

JKP GREJANJE – 

Zbog velike havarije izazvane pucanjem toplovodne cevi u Ulici Moše Pijade 120, u većem delu Koteža 1  neće biti isporuke toplotne energije u prepodnevnom režimu.

Bez isporuke toplotne energije ostaće sledeće ulice: Vršačka, Novosadska, delovi Braće Jovanovića, delovi Stevana Šupljikca i delovi Oslobođenja.

JKP Grejanje apeluje na korisnike da imaju razumevanja, jer se radi o komplikovanijoj sanaciji koja zahteva raskopavanje betonskih kocki i asfalta, što produžava vreme saniranja, a samim tim i prekid isporuke toplotne energije.

ATP –Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića, došlo je do izmena saobraćaja na linijama ATP-a.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade  ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju  ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku.

Autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste  trasu : AS – ul.Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan kašnjenja i izostanaka nema kaže  dispečar u ATP-u

Od 15.01.2019.godine, u gradskom saobraćaju, JKP ATP primenjuje se red vožnje koji važi za vreme školskog raspusta uz dodatne polaske na sledećim linijama :

– Linija 3 Stari Tamiš-Pančevo-Jabuka : dodatni polasci u 12:00 časova iz centra Grada ka Starom Tamišu i Jabuci i u 12:30 časova iz Starog Tamiša i Jabuke, –

  • Linija 4 Centar-Mladost-Minel : dodatni polasci u 12:00,18:00 i 19:00 časova iz centra Grada ka Minelu i 12:30 iz Minela ka centru Grada i
  • Linija 6 Centar-Strelište-RNP : dodatni polasci u 12:00 (do Vojlovice),18:00 (do RNP-a) i 19:00 časova (do Vojlovice) iz centra Grada i 12:30 (iz Vojlovice), 18:30 (od RNP-a) i 19:30 (iz Vojlovice) do Autobuske stanice
  • Autobusi za Beograd saobraćaju od 4.45, a od 5.30 do 19.30 radnim danima saobraćaju na svakih 15 minuta,  u jutarnjim satima od 5.30 do 8.30 saobraćaju i novim putem.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ – Voz iz Vršca za Beograd kasni oko sat vremena, tako da će iz Pančeva za Beograd krenuti tek oko 7 sati i 30 minuta

Voz za Vršac  saobrača normalno dok  šinobus za Zrenjanin  ne saobraća zbog renoviranja pruge.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka putničkog voza iz Vršca, sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

 Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

 „Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev.

Dana 23.12.2019. g. se zbog PLANIRANIH  radova na el.mreži isključuju:
1. Vladimirovac Celo naselje osim :

Kolonije , C.Lazara 2 – 32 , Baštenske , B.Jedinstva i Omladinske 2 – 16 , 1 – 17.

09:30-14:30
2. Ban.Karlovac Nemanjina od Vojvode Mišića do Vojvode Stepe(parna strana) 08:30-10:30
3. Ban.Karlovac Nemanjina od Vojvode Mišića do Vojvode Stepe(neparna strana) 11:00-13:00
4. Ban.Karlovac Ul Drinska 09:00-10:00
5. Ban.Karlovac Ul Vojvode Stepe i ul.I.L.Ribara  od Vojvode Mišića do Vojvode Stepe 11:30-13:30
6. Pančevo I.Cankara ,Đ.Daničića i M.P.Alasa 14:00-15:00

 

Related posts

Novi uspeh pančevačkih atletičarki

Jelena Belić

Predsednik Vučić u Pančevu: Ovo je veliki dan za našu zemlju i veliki dan za unapređenje odnosa između Srbije i Rusije

Branislava Grčić

Pokrajinska vlada: Pančevu 225 miliona za saobraćajnu infrastrukturu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija